VitaDrea: jouw persoonlijke ervaringscoach op het gebied van gezond eten en bewegen

De balans vinden in gezond eten en voldoende beweging is niet altijd makkelijk. Dat weet ik uit ervaring. Wil jij een gezond lichaamsgewicht krijgen en je weer fitter en energieker gaan voelen? Dan help ik je graag met het maken van gezonde en verantwoorde voedingskeuzes én actief bezig zijn, op een manier die precies bij jou past. Dit geldt als je gezond wilt afvallen óf aankomen. Want ook als je worstelt met een eetstoornis help ik je op weg. In jouw tempo én op een heel laagdrempelige manier. Zo kom ik bij jou thuis, waar jij je prettig voelt.

Gezonder leven? VitaDrea helpt!
Voedingsadvies

Wil je afvallen, dan is het belangrijk dat je net wat meer energie verbruikt dan dat je binnenkrijgt. Samen kijken we naar wat je dagelijks eet: waar kan het gezonder en hoe kunnen we je voeding beter afstemmen op je activiteiten?


Gezond afvallen met advies van een voedingsdeskundige 

Een persoonlijke beweegcoach

Alleen een verantwoord voedingspatroon is niet voldoende om gezond te worden en te blijven. Genoeg bewegen is minstens zo belangrijk.


Op een leuke manier meer bewegen. Begeleiding bij een eetstoornis

Heb je een eetstoornis en wacht je op een opname of behandeling? En wil je alvast met kleine stapjes werken aan verbetering van je eetpatroon? Ik help je graag!


Hulp van een ervaringsdeskundige bij jouw eetstoornis 

Tips, weetjes en meer


Terug naar overzicht

05-11-2021

Doe eens iets anders tijdens de vrijmibo

Wil je op de vrijdagmiddag misschien wel eens iets anders dan de standaard vrijmibo op je werk? Sluit dan de werkweek eens af op een sportieve manier met je collega's. Maak jullie hoofden leeg en verbrand tegelijkertijd nog wat extra calorieën. Zo gaan jullie lekker licht het weekend in. Ga dus heerlijk wandelen of fietsen met elkaar.
Vandaag is het de laatste werkdag van de week en een mooie herfstdag. Ik ga voor een rondje op de mtb het bos in. De kleuren zijn prachtig nu, goud, geel,oranje, echt een heel palet aan herfsttinten. En als de zon af en toe begint te schijnen worden de kleuren van het bladerdek, nog intenser. Een paar keer steek ik het beekje, wat door het bos slingert, over via houten bruggetje. Ik besluit om halverwege mijn tochtje even op een bankje te gaan zitten, het zonnetje lekker in mijn gezicht. Als ik daar zo zit bedenk ik me dat ik deze middag niet beter had kunnen besteden. Een heerlijk afsluiting van de werkweek en een prima begin van het weekend. Zou dat niet voor veel meer mensen goed kunnen werken? Ik denk het wel. Neem je collega's komende vrijdagmiddag mee naar buiten en eindig de werkweek met een fris hoofd.Terug naar overzicht