Een investering in jezelf

Blijvend resultaat behalen vergt tijd. Het is belangrijk dat u zich dat goed realiseert. In mijn dagelijkse praktijk zie ik het maar al te vaak. Mensen met een doel wat ze heel snel willen bereiken. Gevolg is een goede start maar een niet vol te houden leefstijl. 

Bij VitaDrea benaderen we doelen realistisch. Met kleinere stappen behalen we deze gestelde doelen. Dit is de reden dat we werken met blokken. Een goede start wordt gemaakt met de startblokken. Je huidige situatie brengen we in kaart, stellen je doelen op en maken een behandelplan wat bestaat uit een eet- en beweegschema welke we steeds evalueren en bijstellen gedurende de consulten. Na dit eerste blok kan je het zelf gaan proberen of een coachblok afnemen, net zo lang totdat je het prima zelf kan. Wel zo flexibel toch?


Tarieven


STARTBLOK

COACHBLOK

Programma
Slanker door het leven

Intake +
4 consulten van 30 min.
€ 165

5 consulten van 30 min.
€ 150

Programma
Energieker door het leven

Intake +
4 consulten van 30 min.
€ 165


Programma
Eten is leven

Intake +
4 consulten van 45 min.
€ 225

5 consulten van 45 min.
€ 225


Kan een afspraak niet doorgaan, wil je deze dan ten minste 24 uur van tevoren afzeggen? Dit kan via:  andrea@vitadrea.nl.

Goed om te weten: deze programma's worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het is een investering in jezelf die zich volop terugbetaalt in een blijer, energieker en gezonder leven!