Programma: Slanker door het leven

Wil je graag afvallen? Dan is dit programma perfect voor jou. We beginnen met een kosteloos kennismakingsgesprek, waarin ik je uitleg waarom dit programma zo goed voor jou kan werken. Je kunt alle vragen stellen die je maar wilt en bepaalt zelf of mijn insteek, die van een zo gezond mogelijke levensstijl, de jouwe kan zijn. Het doel: geleidelijk afvallen zonder hongergevoel.


Voedings- en beweegadvies

In dit programma ligt de nadruk op voedingsadvies – zo natuurlijk mogelijke voeding – in combinatie met voldoende beweging. Ik zet in op een wat lagere inname van calorieën en een wat hoger verbruik van energie. Dankzij mijn voedingsadviezen, waarbij ik rekening houd met jouw specifieke voorkeuren, integreren we stap voor stap gezondere gewoonten in jouw eetpatroon. Op deze manier zijn de veranderingen haalbaar en blijvend.


Je krijgt de tijd om te wennen aan je nieuwe eetstructuur en qua beweging zoeken we naar activiteiten waar jij plezier aan beleeft. Heb je weinig ervaring met sportief bezig zijn, dan bouwen we de intensiteit rustig op. Ik geef je trainingsprogramma's, waarvoor ook geldt: stap voor stap kom je tot een blijvend resultaat. Als je wilt, kun je – samen met andere programmadeelnemers – een bewegingsgroepje vormen. Een mooie extra motivatie!


Bewust eten, altijd

Ook besteed ik aandacht aan bewust, mindfull eten. Je leert gezonde keuzes te maken tijdens sociale evenementen, zoals etentjes, vakanties en verjaardagen. Ik doe 1x per 2 weken een lichaamsmeting, zo kunnen we de veranderingen op de voet volgen. De eerste tijd houd je in een dagboek bij wat je eet en hoe(veel) je beweegt. Op deze manier kan ik ¬– tijdens de consulten – bijhouden of je nog ‘on track’ bent als het gaat om het behalen van je doelen. Ik stuur bij wanneer dat nodig is. Je kunt vooraf bij je huisarts je bloedwaarden laten bepalen. Als je dit ook aan het einde van het programma doet, zie je wat de gezonde keuzes je hebben opgeleverd.


Bekijk de details van het programma Slanker door het leven.


Hoe anderen het hebben ervaren