Programma Energieker door het leven

Binnen dit programma zijn er vier uitgangspunten:


Bij chronische klachten

Door klachten als hoge bloeddruk, een hoog cholesterolgehalte, diabetes, darmklachten of reumatische klachten kun je enorm beperkt worden. Met gezonde, natuurlijke voeding valt veel winst te behalen. Gezonder eten kan je helpen om weer onbezorgder en fitter in het leven te staan.

Samen met jou breng ik je voedings-, leef- en beweegpatroon ik kaart, in combinatie met jouw fysieke klachten. Ik vertel je meer over natuurlijke voedingsmiddelen en hoe deze van invloed zijn op jouw lijf, gezondheid en immuunsysteem. Mijn voedingsadvies is gericht op het verlichten van jouw klachten. Ook krijg je beweegadvies op maat en vertel ik je meer over een goede nachtrust en het effect daarvan op jouw gezondheid.


Als je vitaal ouder wilt worden

Merk je dat je wat meer kwakkelt met je gezondheid? Gaat alles je niet meer zo makkelijk af? Dan is dit het juiste moment om je voedingspatroon te optimaliseren. Met als doel: vitaal ouder worden en zo lang mogelijk actief en in beweging zijn.  Door je lichaam nu te voorzien van de best mogelijke voedingsstoffen en de juiste mate van beweging, ben je langer in staat om te doen wat je wilt.

Samen brengen we jouw eet- en beweegpatroon in kaart. Ik stuur bij waar nodig en voorzie je van een passend voedingsadvies, gericht op de toekomst.


Als je gezond bezig bent, maar de puntjes op de i wilt zetten

Je leeft al gezond, beweegt zelfs meer dan voldoende, maar wilt je voedselinname nog wat beter afstemmen op je energieverbruik? Dan help ik je graag met passend advies, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Ik geef je tips over gezonde voedingsmiddelen, stuur bij en motiveer je waar dat nodig is.


Als je wilt overstappen naar een vegetarisch of veganistisch eetpatroon

Wil jij ook graag de voordelen ervaren van een vegetarisch of veganistisch eetpatroon, maar kun je hier wel wat begeleiding bij gebruiken? Ik help je graag bij de overstap. Met advies, lekkere recepten en een steuntje in de rug. Rob ging je al voor. Lees zijn verhaal ter inspiratie


Bekijk de details van het programma Energieker door het leven.


Hoe anderen het hebben ervaren