De programma’s van VitaDrea

VitaDrea heeft drie programma's ontwikkeld, elk gericht op een specifieke doelgroep. Programma’s die draaien om wat jij wilt bereiken. Dit kunnen grote, maar ook kleine doelen zijn. Ik luister naar je, stel een begeleidingsplan op, deel mijn kennis en geef je adviezen, dagmenu's en lekkere, eenvoudige recepten. Ook zorg ik voor passend beweegadvies en motiveer je om lekker in beweging te zijn. Zo ga ik samen met jou op weg om gezonder te worden. Waarom moeilijk doen als het ook samen kan?


Welk programma past bij jou?

Programma 1 

Slanker door het leven 

Gericht op gewichtsverlies door middel van gezond en lekker eten, gecombineerd met een leuke manier van beweging.

Programma 2 

Eten is leven 

Gericht op eetstoornisproblematiek, herstel in kleine haalbare stappen en/of in aanloop naar behandeling of opname.

Programma 3 

Energieker door het leven 

Gericht op verlichting van fysieke (chronische) klachten, gezond en vitaal ouder worden, een gezonder eetpatroon en de balans aanbrengen tussen energie-inname en energieverbruik. 


Dit programma is ook heel geschikt als je wilt overstappen naar een vegetarisch of veganistisch eetpatroon. Lees bijvoorbeeld hoe Rob zijn nieuwe veganistische eetpatroon ervaart. [link naar pagina wat anderen over mij zeggen]


Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak

Als je onderstaand contactformulier invult, dan reageer ik zo snel mogelijk. We maken een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, dit kan gewoon bij jou thuis. We kijken of we een klik hebben en wat ik voor jou kan betekenen.