Gezonder leven? Ontdek mijn laagdrempelige aanpak

Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt gaan leven of energieker wilt worden: dankzij mijn jarenlange kennis, ervaring en inlevingsvermogen kan ik jou helpen je doel te bereiken. Een mooie basis om van het leven te genieten!


Neem de tijd

Je wilt snel resultaat? Vergeet het maar. Een gezonde leefstijl aannemen heeft tijd nodig. Niet rigoureus te werk gaan, maar langzaam wennen aan een nieuwe ‘way of life’ die bij je past en waar je plezier aan beleeft. Zo is de kans dat je terugvalt in oude patronen, veel kleiner en profiteer je de rest van je leven van de keuzes die je nu maakt.  


Samen boeken we resultaat

Mijn aanpak werkt. Omdat ik je leer hoe je elke dag gezond, maar voldoende en lekker kan eten met minder calorieën. En omdat ik je motiveer om op een leuke manier extra calorieën te verbranden. We brengen veranderingen aan in je leefstijl, maar doen dit stapsgewijs. Tijdens het gehele traject help ik je met consulten, voedingsadviezen en trainingsschema's die jou op het lijf zijn geschreven. Ik daag je uit, enthousiasmeer je, ben een luisterend oor en zorg ervoor dat je op schema blijft. Samen brengen we je naar het zo gewenste, blijvende, eindresultaat! 


Ervaar het zelf

Wil jij ook lekkerder in je vel komen te zitten? Bekijk dan de door VitaDrea ontwikkelde programma’s of maak onderstaand meteen een afspraak voor een vrijblijvende, kosteloze kennismaking.