VitaDrea: jouw persoonlijke ervaringscoach op het gebied van gezond eten en bewegen

De balans vinden in gezond eten en voldoende beweging is niet altijd makkelijk. Dat weet ik uit ervaring. Wil jij een gezond lichaamsgewicht krijgen en je weer fitter en energieker gaan voelen? Dan help ik je graag met het maken van gezonde en verantwoorde voedingskeuzes én actief bezig zijn, op een manier die precies bij jou past. Dit geldt als je gezond wilt afvallen óf aankomen. Want ook als je worstelt met een eetstoornis help ik je op weg. In jouw tempo én op een heel laagdrempelige manier. Zo kom ik bij jou thuis, waar jij je prettig voelt.

Gezonder leven? VitaDrea helpt!
Voedingsadvies

Wil je afvallen, dan is het belangrijk dat je net wat meer energie verbruikt dan dat je binnenkrijgt. Samen kijken we naar wat je dagelijks eet: waar kan het gezonder en hoe kunnen we je voeding beter afstemmen op je activiteiten?


Gezond afvallen met advies van een voedingsdeskundige 

Een persoonlijke beweegcoach

Alleen een verantwoord voedingspatroon is niet voldoende om gezond te worden en te blijven. Genoeg bewegen is minstens zo belangrijk.


Op een leuke manier meer bewegen. Begeleiding bij een eetstoornis

Heb je een eetstoornis en wacht je op een opname of behandeling? En wil je alvast met kleine stapjes werken aan verbetering van je eetpatroon? Ik help je graag!


Hulp van een ervaringsdeskundige bij jouw eetstoornis 

Tips, weetjes en meer

17-03-2022, 18:26

Worstel jij of iemand die je kent met de gevolgen van een Covid-19 besmetting?

Meld je dan aan voor de workshop “Hoe voeding en beweging invloed heeft op je herstel na COVID-19”. De workshop wordt gegeven op dinsdag 29 maart om 19:00 en duurt ca 2,5 uur. Voedingsdeskundige en beweegcoach...   Meer


05-11-2021, 19:02

Doe eens iets anders tijdens de vrijmibo

Wil je op de vrijdagmiddag misschien wel eens iets anders dan de standaard vrijmibo op je werk? Sluit dan de werkweek eens af op een sportieve manier met je collega's. Maak jullie hoofden leeg en verbrand...   Meer


29-10-2021, 11:54

Een lekker makkelijk veganreceptje

Ik was een avondje op zoek naar lekkere gerechten en kwam dit vegan gerecht tegen    Meer


19-08-2021, 15:45

Gezond eten tijdens de vakantie

Ga je binnenkort op vakantie en wil je toch gezond blijven eten? Op voedingscentrum staat een leuk artikel.   Meer