Gezond afvallen met advies van een voedingsdeskundige

  • Heb je al veel diëten gevolgd, zonder blijvend resultaat?
  • Vlogen de kilo's er weer aan toen je weer ‘gewoon’ ging eten?
  • Heb je nog geen, voor jou haalbare, gezonde leefstijl ontdekt?
  • Heb je je voornemen om te gaan sporten niet lang volgehouden?

Het kan echt anders! VitaDrea helpt je graag.


De sleutel tot succes?

Wil je afvallen, dan is het belangrijk dat je net wat meer energie verbruikt dan dat je binnenkrijgt. Samen kijken we naar wat je dagelijks eet: waar kan het gezonder en hoe kunnen we je voeding beter afstemmen op je activiteiten? We besteden ook aandacht aan jouw verbruik en hoe je dit op een leuke manier kunt verhogen. Met als resultaat: gewichtsafname. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar gelukkig sta je er niet alleen voor en help ik je met advies én motivatie.


Voedingsplan op maat

Heb je lichamelijke klachten, specifieke voorkeuren of doelen? Dan houd ik hier natuurlijk rekening mee. En uiteraard zorgt mijn voedingsplan ervoor dat je geen honger hebt. Het eetschema en de recepten die ik voor je samenstel, zorgen ervoor dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, maar minder calorieën dan je gewend bent. Zo val je op een gezonde manier af en ga je je fitter voelen. En natuurlijk moet eten niet alleen gezond, maar ook lekker zijn. Ik vertel je over de juiste combinaties van natuurlijke producten en kruiden en hoe je deze het beste kunt bereiden, zodat je elke dag iets lekkers en gezonds op tafel zet. Zonder lange bereidingstijd.   

Wat doet ongezond eten met je lijf?

Eet je veel bewerkte, kant-en-klare of voorverpakte voedingsmiddelen? Dan krijg je veel suikers, E-nummers en ongezonde vetten binnen. Je krijgt kortstondig energie, maar al snel volgt een dip, met het kenmerkende hongergevoel. Je lichaam gebruikt de energie vooral om alle overbodige, belastende stoffen – die niet in je voeding thuishoren – uit je systeem te krijgen. En doordat je veel waardevolle voedingsstoffen mist, kunnen niet alle processen in je lijf naar behoren worden uitgevoerd. Het resultaat? Je hebt geen energie om alles te kunnen doen wat je wilt op een dag. Je bent moe, prikkelbaar en futloos, hebt concentratieproblemen, een vale huid, dof haar, een lage weerstand, fysieke of zelfs psychische klachten. Ongezonde voeding kost je lichaam veel en het levert weinig tot niets op.

Stap over op gezonde voeding

Wil je gezonder eten? Stap dan over op natuurlijke voeding [link naar pagina natuurlijke voeding]: verse, onbewerkte en gezonde producten die je langdurig voorzien van energie en je een verzadigd gevoel geven. Doordat ze niet bewerkt zijn, zitten deze producten boordevol goede voedingsstoffen: vitamines, mineralen en vezels. Noodzakelijk voor een goede werking van je lichaam en om je goed te voelen. Je doet je lichaam een groot plezier. Met als beloning: veel energie, een scherpe en alerte geest, een hogere weerstand en een gezonde look.

Dit wil jij toch ook? VitaDrea helpt je met een soepele overstap.


Lees meer over de voordelen van natuurlijke voeding. 

Mijn programma's