Hulp van een ervaringsdeskundige bij jouw eetstoornis 

Heb je een eetstoornis en wacht je op een opname of behandeling? En wil je alvast met kleine stapjes werken aan verbetering van je eetpatroon? Ik help je graag! Zelfs als je al jarenlang een eetstoornis hebt, kunnen we samen vooruitgang boeken. Op jouw eigen tempo en met jouw eigen haalbare doelen. Motivatie doet veel, doorzettingsvermogen en een helpende hand de rest.


Ik weet hoe het voelt

Dat ik goed in mijn vel zit, is ook voor mij niet vanzelfsprekend. Ik heb er ruim 25 jaar over gedaan om mijn eigen eetstoornis van me af te schudden. Die tijd wil ik jou heel graag besparen. Als ervaringsdeskundige ben ik het levende bewijs van het feit dat je kunt genezen van een eetstoornis. Ik weet hoe het voelt, ik begrijp je en ga op jouw tempo mee om verbeteringen aan te brengen. Veilig, gelijkwaardig en laagdrempelig. Ik fungeer graag als positief rolmodel en geef je hoop. Laten we samen jouw eetprobleem overwinnen. Wil je meer weten over mijn strijd om weer gezond te worden? Lees dan mijn hele verhaal


Zijn we een match? Ontdek het tijdens een kosteloze kennismaking

Ben ik degene die jou weer op weg helpt, zodat je straks weer lekker in je vel zit, gezonder en energieker bent? Lees meer over mijn aanpak of maak onderstaand meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kost je niets.