Op een leuke manier meer bewegen 

Alleen een verantwoord voedingspatroon is niet voldoende om gezond te worden en te blijven. Genoeg bewegen is minstens zo belangrijk. Het liefst elke dag. Door voldoende te bewegen, worden je spieren sterker en je botten steviger. Ook je conditie en hart-longsysteem krijgen een boost. Regelmatig bewegen vermindert bovendien het risico op het krijgen van een hart- of vaataandoening, darmkanker, diabetes type 2 en een hoge bloeddruk.

En wat dacht je van een beter humeur, minder angstgevoelens en een beter zelfbeeld doordat je lijf strakker, sterker en slanker wordt? Allemaal het gevolg van lekker bewegen.  


VitaDrea motiveert je

Zie je ertegenop om te beginnen met bewegen, omdat je in het verleden vaker een poging hebt gedaan en het niet volhield? Ik ben er om je te motiveren! Samen ontdekken we, op een laagdrempelige manier en stap voor stap, welke vorm van bewegen je leuk vindt. Of dat nu wandelen, fietsen, zwemmen, dansen of iets heel anders is. Want alleen als je er plezier aan beleeft, hou je het vol en boek je resultaat. Kijk bij de door mij ontwikkelde programma's hoe ik jou kan helpen. Actief maakt positief! 


Zijn we een match? Ontdek het tijdens een kosteloze kennismaking

Ben ik degene die jou weer op weg helpt, zodat je straks weer lekker in je vel zit, gezonder en energieker bent? Lees meer over mijn aanpak of maak onderstaand meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kost je niets.